31 Mart 2012 Cumartesi

OTA'dan Yepyeni Bahar Diyet Paketleri !




Gelin bahar sizi de yenilesin ! Siz de yepyeni ve süper EKONOMİK Bahar Diyet Paketlerimiz sayesinde baharı hem incecik, hem de zinde karşılayın ! Paketler içerikleri ve fiyatları hakkında bilgi almak için lütfen tıklayınız : 

26 Mart 2012 Pazartesi


Ağır bir yemek sonrası veya şekerli bir gıda yedikten sonra, ağırlık hissi ve uyku hali oluşuyor, yemekten sonra el titremesi, terleme ve mide kazınması yaşıyorsanız mutlaka insülin direncinizi ölçtürün. Daha fazla bilgi için Uzman Diyetisyenlerimiz ile Ücretsiz görüşebilirsiniz. www.otaguzellik.com veya 0212 236 47 12 veya info@ota.com.tr

22 Mart 2012 Perşembe

‎Ota Poliklinik Diyetisyenlerinden Fito - Öneriler !





Menopozda olanlar için Fito Öneriler : Çin Melekotu, Meyan kökü, Hayıt, Karayılan otu, Civanperçemi, Adaçayı

Sigara içenler için Fito Öneriler : Kiwi, kırmızı biber, kuşburnu, portakal, limon, maydanoz, salatalık ve diğer yeşil yapraklı sebzeler, havuç, kayısı, ıspanak, lahana, marul, soya ürünleri, zeytinyağı, ceviz ve fındık, Antioksidan içeriği kırmızı lahana, havuç, brokoli, tere, ıspanak, semizotu, marul, nane, soğan, sarımsak, ananas.

Kabızlık için Fito öneriler : Kepek ve kuru erik, yarım fincan kepekli tahıl.

Bitki çayiniz için : Tek başina kaynatilip içildiğinde, mide şikayeti olanlarin hazimsizlik sorununu giderdiği ve mide kramplarina iyi geldiği bilenen ihlamur çayiniza bir adet tarçin çubuğu ekleyerek, kan şekerinizin uzun süre dengede kalmasina yardimci olabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için : www.otaguzellik.com 0212 236 47 12 info@ota.com.tr

19 Mart 2012 Pazartesi

Bikini sezonuna son 60 gün !




Fazlalıklarınızdan kurtulmak ve yaza incecik girmek için harekete geçme zamanı ! Yapılan test ve muayenelerde " kişiye özel olarak " hazırlanan ve birbirinden farklı içeriklere sahip olan Diyet Programlarımızdaki BAHAR indirimini kaçırmayın ! 

Daha fazla bilgi için : www.otaguzellik.com / info@ota.com.tr / 0212 236 47 12 

16 Mart 2012 Cuma

Lekelerinizle Vedalaşma Vakti Geldi !



Q Switch Medlite Lazer sayesinde cildinizde doğuştan veya sonradan olan : Güneş lekesi, Doğum lekesi, Kahverengi yaşlılık lekesi, Şarap lekesi gibi lekelerinizden kurtulurken, aynı zamanda lazer tedavisinin cildin kendi kendini yenilemesine yarayan kollajen isimli madde tetiklenmesi özelliği sayesinde, cildinizin çok daha genç görünmesini sağlayabilirsiniz. 

Daha fazla bilgi ve cildinizdeki lekeler hakkında ÜCRETSİZ Dermatolog görüşmesi için : www.otaguzellik.com veya 0212 236 47 12 / info@ota.com.tr

10 Mart 2012 Cumartesi

Meme Kanseri Tarama Paketi Kampanyası




Bugün ve yarın arayıp, randevu alırsanız, 350 TL değerindeki Mamografi + Meme Ultrasonu + Genel Cerrahi muayenesinden oluşan pakete sadece 
175 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. 


Sevdiğiniz tüm kadınlara SAĞLIK hediye edin 


www.otatipmerkezi.com

8 Mart 2012 Perşembe



KADINLAR GÜNÜ'ne özel fiyatıyla Meme Kanseri Tarama 
Paketi 175 TL


- Mamografi
- Meme Ultrasonu
- Genel Cerrahi Muayenesi

Gelin bu yıl bir değişiklik yapıp, sevdiğiniz kadınlara SAĞLIK hediye edin ! Meme kanseri hakkında sormak ve öğrenmek istediğiniz her şey için :

5 Mart 2012 Pazartesi

Şok Diyetler Kalıcı Zararlar Verebilir !



Çabuk kilo verdireceği düşünülen bir çok diyet listesi aslında, tek tip beslenme sağlayan diyet programlarıdır. Tek tip beslenme şeklinde gelişen diyet uygulamalarının daha çok kilo vermek için sık şekilde ard arda uygulanmasıyla sindirim sistemimiz ve sosyal yaşantımız dahil olmak üzere vücudumuza bir çok zararları olmaktadır. Kişiye özel olarak hazırlanan ve gıda çeşitliliği sağlanmış diyetlerin uygulanması sağlıklı kilo verebilmek için en önemli adımdır . Şok diyetler ve tek tip beslenme diyeti ile verilen kiloların oldukça kısa süre içerisinde geri alınacağı uzmanlar tarafından sürekli belirtilmektedir. Özellikle ergenlik dönemindeki gençlerin, kaliteli bir beslenme düzeninin önemi ve sağlıklı beslenilmediğinde hastalığa yakalanma riskinin büyüklüğü konusunda uyarılmaları gerekmektedir. Bunun nedeni ise yağların yakılmasının yerine vücuta oluşan yüksek oranda su ve kas kaybıdır. Böyle diyetlerin uygulanması sonucunda ilerleyen dönemlerde kilo vermek daha zor hale gelecektir. 

Sağlıklı olmak için düzenli beslenmenin önemi asla ihmal edilmeden gıda çeşitliliği sağlanarak beslenme sürdürülmelidir. Hızlı zayıflamak yerine düzenli olarak sağlıklı şekilde kilo kaybetmenin daha akılcı olduğu aynı zamanda yağların yakılmasını daha kolay sağladığı gerçektir. Beslenmenin modası olmaz. Beslenme hergün yapılan bir eylemdir. İster yanlış diyet ister yanlış ilaç yoluyla olsun insan bedeni hepsinden zarar görür. Bu zararlar uygulamanın yanlışlık,yetersizlik ve dengesizliğine göre hemen veya uzun yıllar sonra ortaya çıkabilir, ancak vücudun kötü uygulamalara tahammülü bir noktada biter. Örneğin nasıl ki 14 gün uyumamaya tahammülünüz yok ise vücudun bir iki gün bile dengesiz, yanlış bir diyete tahammülü yoktur ve kötü sonuçları yıllar sonrasında bile ortaya çıkabilir. Kilonuzda fazlalık veya azlık var ise her hastalıkta olduğu gibi nedeni araştırılmalı ve sonrasında tedavisine doktor ve diyetisyen eşliğinde karar verilmelidir. Kiloların alınması zamanla gerçekleşirken verilmesi de kesinlikle tıbben gerektirdiği sürelere yayılarak yapılmalıdır. İlerideki osteoporoz, kansızlık, damar tıkanıklığı, kaslarda güçsüzlük, erken yaşlanma, hafızada zayıflama vb. birçok sağlık sorunundan korunmak, zayıflamak için doktor ve diyetisyen eşliğinde doğru ve sağlıklı tedavi seçeneklerini tercih ederek kendi elinizdedir. 

Daha fazla bilgi için : www.otaguzellik.com 
veya 0212 236 47 12 veya info@ota.com.tr

3 Mart 2012 Cumartesi

Lazerin Tam Mevsimi !



Sivilce - Ameliyat İzleri Tedavisinin, Cilt Çatlakları Tedavisinin, Cilt Yenileme ve Kırışıklık Tedavisinin, Cilt Lekesi - Çil Tedavisinin, Dövme Silme ve epilasyon Tedavilerinin hepsinin sadece bir kaç seanslık LAZER Tedavisi ile çözüme kavuşturulabileceğini biliyor muydunuz ? Üstelik acı, sızı ve hiç bir yan etki olmadan ! Gelin siz de teknolojinin güzellik endüstrisine yaptığı katkılardan faydalanın.. 
Daha fazla bilgi için 0212 236 47 12 veya info@ota.com.tr / www.otaguzellik.com 

1 Mart 2012 Perşembe



Check up neden gereklidir ?

Çağımızın hastalıları olan koroner arter hastalıkları, kanser, hipertansiyon ve pek çok diğer hastalıkta erken ve doğru tanı, hem yaşam süresi, hem de kalitesi açısından son derece büyük önem taşır.Ayrıca hiçbir belirti vermeden ve hastada hiçbir şikayete neden olmadan yıllarca sinsice seyreden, öte yandan beyin, kalp, böbrekler gibi hayati organlara da zarar veren kolesterol yüksekliği ve diyabet gibi hastalıklarda da yine erken teşhisin ve düzenli tedavinin önemi büyüktür.

Yapılacak düzenli Check-up’la birçok hastalık taranabilir ve sizin önemsiz olduğunu düşündüğünüz bir belirti bile çok önemli bir hastalığın habercisi olabilir.

Doktora gitmek için hastalanmayı beklemeyin.Unutmayın ki bir çok hastalığın tedavisi ancak erken tanı ile mümkündür. Sağlığınız için yılda bir kez check-up yaptırarak erken tanı ve tedavi fırsatını kaçırmayın. 
Daha fazla bilgi için www.otatipmerkezi.com