22 Nisan 2013 Pazartesi

Beyaz çay

Çayın yeşil mi, siyah mı, beyaz mı ya da kırmızı mı olacağını belirleyen şey yaprakların hasat sonrası maruz bırakıldığı işlem derecesidir. Işte size kısa bir özet; siyah çay tam manasıyla fermente edilmiştir, kırmızı çay kısmen fermente edilmiştir, yeşil çay hiç fermente edilmemiş ancak belirli bir sıcaklıkta çevrilerek kurutulmuştur. Beyaz çay ise neredeyse hiç işlem görmemiştir.
www.diyetisyenbesiktas.com

19 Nisan 2013 Cuma

Şok diyetler


Ciltte sarkmalara ve selülite neden olan, bilinçsizce yapılan şok diyetler yerine; ideal kiloya kavuşmak için diyetisyen kontrolünde doğru beslenme alışkanlıkları geliştirilmelidir. www.diyetisyenbesiktas.com

15 Nisan 2013 Pazartesi

Parmak izi gibi diyet

Beslenme programınız parmak iziniz kadar size özel olmalıdır. Bu nedenler popüler diyetlerden uzak durun ve uzman eşliğinde programınızı oluşturun. 
www.diyetisyenbesiktas.com

Diyet en sevdiğin yiyecekten mahrum kalmak mıdır ?


Kilo vermek mahrum kalmak değildir. Ölçülü olmakla ilgilidir. O yüzden en sevdiğiniz besinler yasaklar listesinde olmamalıdır, tek yapmanız gereken bunları daha küçük porsiyonlarla daha nadir yemenizdir.
www.diyetisyenbesiktas.com

9 Nisan 2013 Salı

Havuç suyu

Havuç suyunu içerken dikkatli olun,kan şekerinizi yükseltmemek için havuç suyuna ıspanak veya brokoli gibi şeker seviyesi düşük sebzeler de ekleyin
www.diyetisyenbesiktas.com