18 Haziran 2012 Pazartesi



ÜCRETSİZ ANTI-AGING KONFERANSI !

Herkesi yaşlanmanın etkilerini giderme  üzerine tüm merak edilenlerin konuşulacağı Anti-Aging Konferansına davet ediyoruz. 26 Haziran Salı günü 18:00'da kokteyl ile başlayacak olan konferans, Dermatolog Dr. Alaattin Özer'in sunumuyla gerçekleştirilecektir. Lazer tedavileri, PRP, Botoks, Dolgu, Kimyasal Peeling, Cilt yenileme tedavileri ve yaşlanma etkilerini giderici en son tedaviler ile ilgili bilmek istediğiniz herşeyi konuşuyor olacağız. Hepinizi bekliyoruz ! Daha fazla bilgi için info@ota.com.tr adresinden, Facebook veya Twitter sayfamızdan veya 0533 394 55 43 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

9 Haziran 2012 Cumartesi

Diyetinizi öldüren yiyecekler




Diyetinize sadık kalabilmek için efor sarf ediyor, spor yapmadan bir gün geçirmiyor, porsiyonlarınıza asla aşmıyor ve tüm öğünlerinizi sağlıklı yiyecekler ile oluşturuyorsunuz, ama aşağıdaki masum görünen ancak diyetinizi öldüren 5 içeriğe dikkat ediyor musunuz ?


Vitamin içecekleri : Kalori içerikleri yüksektir ve çeşitli şeker türlerini içerirler, içecek tercihinizi her zaman sadece su yönünde kullanın, eğer içeceğinizi biraz neşelendirmek ve tatlandırmak istiyorsanız : taze nane ve limon kullanabilirsiniz.

Hazır serinleticiler : Meyve suyu, milk-shake vs. gibi içeceklerin kalori oranları oldukça yüksektir, eğer vücut geliştirme şampiyonu değilseniz bu kaloriye ve içindeki diğer tatlandırıcılara ihtiyacınız yoktur, serinleticilerinizi taze meyve veya sebzeleri mixerde karıştırarak ve içine düşük yağlı yoğrt katarak kendiniz yapabilirsiniz.

Şekersiz yiyecekler : İnsanlar şekersiz yiyecekeleri aynı zamanda kalorisiz zannediyorlar ve yüksek miktarda tüketip, vücutlarına yüksek miktarda kalori alabiliyorlar, dikkat !

Lif - Protein barları : Bu yiyeceklerin içi elma, kuru üzüm, kayısı gibi şeker içeriği yüksek bir çok meyve parçaları ile tatlandırılmaktadırlar, fark etmeden yüksek miktarda kalori alıyor olabilirsiniz, bu barlardan yerken tercihiniz mümkün olduğunca az içerikle oluşturulanlardan olmalıdır.

Dondurulmuş diyet yiyecekler : Bu yiyecekler kalori açısından düşük olmakla beraber, besleyicilik açısından da düşüktürler, meyve ve sebzeleri mevsiminde satın alıp, bir öğünde tüketebileceğiniz kadar parçalara ayırıp, kendi dondurucunuzda dondurun ve bu yiyeceklerden kullanın.

Daha fazla bilgi için : www.otaguzellik.com 

7 Haziran 2012 Perşembe

Aspirin kullanmalı mı ?


Aspirin kullanımı, herkes için kalp dostu bir karar olmayabilir.. İlaç kullanmaya başlamadan önce mutlaka doktorunuza danışmalısınız. Daha fazla bilgi veya randevu için : www.ota.com.tr 

4 Haziran 2012 Pazartesi

Damarlarımızda Akan Mucize Tedavi : PRP



Saç Dökülmesi , Cansız Saçlar, Cilt Lekeleri, Ameliyat ve Yara İzleri, Kırışıklıklar, Cilt Yenileme, Cilt Sarkmaları : Her Sorun İçin Etkili Tek Bir Çözüm : PRP

Daha fazla bilgi ve Ücretsiz Cilt Analizi Randevusu için : http://www.otaguzellik.com/index.php/dj-catalog2/cilt-bakm-krsklk-tedavileri/prp

1 Haziran 2012 Cuma

Çocuğunuz Obez olabilir mi ?



Obez bir çocuğa ailenin yapacağı en önemli şey destek vermek olacaktır. Çocuğunuzun kendisi ile ilgili hisleri kısmi olarak sizin nasıl hissettiğinize göre belirlenecektir. Çocuğun ailesinin onu sevdiği ve her ne kiloda olursa olsun ailesi tarafından olduğu gibi kabul edildiğini bilmesi hayati önem taşımaktadır.


·Çocuğunuzu cesaretlendirin
·Eleştirmeyin
·Sosyal ilişkileri ve görünümü ile ilgili endişeleri hakkında çocuğunuza hassas davranın