12 Mart 2016 Cumartesi

AQULAYX YÖNTEMİ İLE BÖLGESEL ZAYIFLAMA TEDAVİSİ

Aşırı kilo, bölgesel yağlanma ve obezite günümüzde sağlık açısından en önemli sorunlardan biri haline geldi. Aqualyx; bölgesel zayıflamada güvenle kullanılan FDA onaylı özel bir lipolitik ajandır.

Aqualyx; safra asidi olan desoksikolanik asit içerir. Desoksikolanik asit; vücudumuzda yağın yakılması amacıyla bakteriler tarafından üretilmektedir. Bu safra asidi, yağ hücrelerinin çeperi üzerinde kilitlenerek tesir etmekte ve hücre içinde depolanmış yağ asitlerini serbest bırakmaktadır. Serbest kalan depolanmış yağ asitleri metabolize olarak enerjiye dönüşmektedir.

Aqualyx yöntemi ile Gıdı, kollar, göbek ve karın çevresi, dizin iç kısımları, kalça ve baldırlar, popo ve bacak araları, ensede yağ birikimleri gibi özel vücut bölgelerinin orta dereceye kadar şekillendirmesinde iyi sonuçlar alınmaktadır. Özel bir kanül ile deri altı yağ dokusuna enjekte edilir. Lokal anestezik içermesi ve yağ dokusunun his duyusuna sahip olmamasından dolayı işlem ağrılı değildir.

Ortalama, sonuç görecek duruma gelene kadar 3 hafta aralıklarla 3-5 seans tedavi gerekebilir.Belirgin bir incelme için beklenmesi gereken süre 42 gündür. Birkaç cm'lik incelmenin sonuçları yaklaşık 3-4 seans ardından görülmektedir. Hızlı ve kesin tedavi edici özelliği ile diğer bölgesel zayıflama yöntemlerden farkını ortaya koyar. Sağlıklı beslenme ve egzersiz tedavinin başarısını sağlamak için kesinlikle gerekli sayılır.

Bölgesel ağrı, yanma hissi, geçici morarma, şişme ve kaşınma 1-2 gün sürebilmektedir. Uygulama sonrası günlük hayata devam edilebilir.

Aqualyx ile intralipoterapi liposuction (yağ emme) tercih etmeyen hastalar için iyi bir tedavi seçeneğidir. Etkili sonuçlar vermesi sebebi ile günümüzde en çok tercih edilen bölgesel zayıflama yöntemleri arasında yer almaktadır.

Dr. Pelin TAŞKIRAN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder