31 Ağustos 2016 Çarşamba

SONBAHARA PÜRÜZSÜZ BİR CİLTLE GİRMEYE NE DERSİNİZ?

Güneşin zararlı ışınları,sigara,ilaçlar gibi çevresel stres faktörlerinin ya da yanlış kozmetik ürün kullanımının etkisiyle cildinizde oluşan lekelerin ve yaz aylarında nem kaybına bağlı gelişen kırışıklıkların gündeme geldiği sonbaharda, cildinizin temel sağlığına, doğal ışıltısına kavuşmasını sağlayacak lazer yenileme ve hydra-mezoterapi tedavi protokolleri ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yüzeyelleşen kılcallar, melanin pigmentinin aktivasyonu ve lokal birikimi ile oluşan lekelerin barındığı cildin epidermis (yüzeyel) tabakasını yenileyen, eş zamanlı kontrollü bir dermal (derin tabaka) yarar ile cildin yenilenmesini ve sıkılaşmasını sağlayan, kollajen ve elastin üretimini tetikleyen 4D rejuvenasyon tedavi protokolleri sayesinde yerleşik, derin ve koyu pigmentasyon lekelerinin, güneşin yarattığı yeni olumsuz (fotoaging) etkilerin ortadan kaldırılabilmesi klinik şartlarında mümkün olmaktadır.

Erb-Yag Lazer teknolojisi ile gerçekleştirilen “light peel” ve medium peel” uygulamaları cilt dokusunu yenilemek, Qswitched Nd-Yag teknolojisi kullanılarak uygulanan "Laser Skin Toning" tekniği cilt tonunu dengelemek, gençlik ve canlılık kazandırmak için kullanılan klinik medikal lazer tedavilerin temelini oluşturmaktadır.


Gelişen lazer teknolojileri sayesinde cildin yüzeyden derine tüm katmanlarına ulaşarak doku onarımını ve yeni bir cilt oluşumunu sağlamak mümkün olabilmektedir.
Kimyasal peelinglerin ve benzeri cilt bakım işlemlerinin ulaşamadığı derinliğe, güvenli ve kontrollü bir şekilde ulaşıp etki sağladığı için cildin ph dengesini bozmadan onararak hızlı ve başarılı sonuclar elde edilebilmektedir.
 Tedavi bölgesindeki ciltte gözle görülür iyileşme kısa sürede sağlanmakta,kombin tedavi protokolleri ile pigment ve vasküler lezyonlar, sivilce ve yara izlerinin görünümü hızla azalmaktadır .

Melasma,enflamasyona bağlı hiperpigmentasyon ve diğer pigment artışı ile oluşan cilt problemlerinde (Güneş  lekeleri,ilaçların yan etkisine bağlı lekeler,epilasyon sonrası oluşan lekeler) #Lightoceane içeren preperatlar ile mezoterapi uygulamaları tedavi protokollerine eklenir. Cilt lekeleri azalırken bir yandan kollajen üretimi artarak cildin sıkılaşması sağlanır.


DAHA ÇOK HYALURONİK ASİT, DAHA GENÇ VE IŞILTILI BİR CİLT 

Yaz güneşinin kuruttuğu cildiniz Hyaluronik Asit (HA) bazlı, bitki kök hücre deriveleri içeren  Mezoterapi tedavileri ve medikal cilt bakımları ile nemini geri kazanarak daha sağlıklı, ışıltılı ve capcanlı bir görünüm kazanabilir.

Cilt altına (intradermal) ince iğne uçlu özel enjektörler yardımıyla uygulanan Hyaluronik asit , ciltteki hacim kaybını restore ederek ,ince çizgileri gidermek , derin katlantıları doldurmak ve yaşlandıkça yer çekimine bağlı oluşan "yorgun ve mutsuz" görünümü düzeltmek amacıyla mezoterapi tedavi protokolleriyle birlikte uygulanır.

Hyaluronik Asit (HA) cildin dermis tabakasında bulunduğu alanda molekül çapının yaklaşık 1000 (bin) katı kadar su tutarak cildin gerginliğini ve ışıltısını sağlama potansiyeline sahiptir.
Dudak çevresi, kaş arası,alın, malar bölge (elmacık kemikleri) ,yüz ovali, çene ucu, dekolte ve el üstünde klinik şartlarda ve işin ehli hekimler tarafından güvenle uygulanabilen HA deriveleri , Aquashine (cilt altı vitamin enjeksiyonları) ile birlikte cildin temel sağlığını ve bakımını sağlamada uygulaan altın standart tedaviler arasında yer almaktadır.

Dr.Pelin Taşkıran
Medikal Estetik Hekimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder