3 Eylül 2011 Cumartesi

Bölgesel İncelmede Çift Etkili Sistem : LSS


Yurt dışında yapılan klinik çalışmalardan alınan başarılı sonuçlar ile yüz güldüren teknoloji LSS, şimdi OTA Güzellik Merkezi ile Türkiye'de!

Bölgesel incelme uygulamalarında teknolojinin olanaklarıyla tecrübesini birleştirenOTA Güzellik Merkezi, Türkiye’yi yeni bir sistem ile daha tanıştırıyor. Bölgesel incelme konusunda radyo frekans ve ses dalgası yöntemlerini bir arada kullananLSS (LipoSoundSystem) kişiye özel formülleriyle ağrısız, acısız, cerrahi bir işlem uygulamadan bölgesel fazla yağlarınızı azaltıp şekle girmenize yardımcı oluyor.

Vücutta biriken yağ dokusunu azaltmak ve şekillendirmek üzere geliştirilen LSS (LipoSoundSystem); medikal estetik ve tıp dünyasında radyo frekans ve ses dalgası sistemini bir arada kullanan ilk yöntem olarak tanımlanıyor. Sistemin diğer bir üstünlüğü ise, kullanılan Ultrashape cihazının en yüksek dalga boyuna sahip ses dalgası/kavitasyon cihazı olması. Bu, da 12-15 seanslık uzun uygulamaları 1-3seansa düşürerek zamandan ciddi bir tasarruf sağlıyor.

Özellikle uzun seanslı incelme programlarından sıkılan, zaman problemi olan, yoğun çalışan kesimleri mutlu edecek olan bu uygulamada;

1. Adım olarak; vücudun beslenme sistemi uzman bir diyetisyen tarafından gözden geçirilerek, uygulama ile birlikte yürütülecek ‘diyet sistemi’ belirleniyor.
2. Adımda; uygulama yapılacak bölgeye radyo frekans uygulanarak yağ dokusu uyarılıyor ve Ultrashape için uygun ortam oluşturuluyor.
3. Adımda ise, ses dalgası esasıyla çalışan Ultrashape ile vücutta biriken fazla yağ dokusundaki yağ hücreleri parçalanıyor. Cerrahi bir operasyon olmaması işlemin iyileşme süresini ve konforunu artırıyor.


LSS 1-3 arası değişen seanslarda uygulanıyor. Hangi bölgeye hangi dozda kaç seans uygulanacağı, yine sistemin kusursuz formülasyonu ile uygulayıcıya sunuluyor. Bölgesel incelmede kısa süreli ve kombine sistem olan LSS’yi Uzman Dr. Tülay Türksoy Akvardar seans aralıklarının az oluşu, uygulama süresinin kısalığını göz önünde tutarak Lipocustion’a alternatif, cerrahi olmayan bir uygulama olarak tanımlıyor.

LSS vücutta karın, bel, basen ve üst-uyluk bölgelerine uygulanıyor. 18 yaş üzeri bölgesel yağlanma sorunu olan  her kadın ve erkekte uygulanabilen LSS; Ota Güzellik Uzman doktor ve diyetisyenlerince geliştirilen Doz Diyet Sistemi ile birlikte uygulandığında daha kalıcı sonuçlar alabilmek mümkün oluyor.


Ota Güzellik Merkezi: Ortabahçe Cad. No: 7/1-2-3 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (212) 236 47 11-12-13
 www.otaguzellik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder