3 Eylül 2011 Cumartesi

Liposuction Kadar Etkili Tek Bölgesel İncelme Yöntemi : Ultrashape !


Bölgesel Zayıflama - Ultrashape

Bölgesel Zayıflama SonucuTedavinin sonucunu hemen , rahatsız olmadan, anestezi olmadan, ve herhangi bir risk veya yan etkisi olmadan görebilirsiniz. UltraShape, plastik cerrahlar ve bilim adamları tarafından tıp dünyasına kazandırılmıştır.
Ses dalgaları kullanarak, seçilen bölgedeki yağ hücrelerini diğer dokulara zarar vermeden kıran bir teknolojidir. Uygulamadan sonra vücut kırılan yağları doğal bir şekilde dışarı atar. Tedavi anestezi gerektirmez.

Takip tedavisine gerek yoktur, sonuçlar uzun vadelidir. 

Önemli Notlar

  • Çok basit- ameliyat yok, iğne yok, kesik yok.
  • Güvenli- yağ hücrelerini diğer dokulara zarar vermeden yok eder.
  • Etkili- bilimsel ve klinik deneylerle kanıtlanmıştır.
  • Ağrı yok- iyileşme süreci yok.

Ultrashape Neden Tercih Edilmektedir?

UltrashapeUltrashape’ in bir diğer önemli özelliği de sadece yağ dokularına etkili olması nedeniyle son derece güvenli olmasıdır. Uygulama sonrasında 4 gün süresince parçalanan yağların vücuttan tamamen atılması ve vücudun diğer bölgelerine yerleşmemesi için özel bir karbonhidrat ve yağ kısıtlayıcı, sebze ve protein ağırlıklı bir diyet önerilir.Bu, kalori kısıtlayıcı bir diyet değildir ve istenildiği kadar protein ve sebze ağırlıklı gıda alınabilir.
Ultrashape ile herhangi bir yan etki olmadan ve takip süreci olmadan, girişimsiz (ameliyatsız, iğnesiz) ve ölçülebilen oranlarda vücut şekillendirilebilmektedir. Uygulama doktor ofisinde yapılabilen rahat, kısa bir işlemdir ve tedavi sonrası işinize rahatlıkla dönebilirsiniz.

Ultrashape Tedavisinde Ağrı Hissedilir mi?

Walk in Walk out denilen yürüyerek geldiğiniz ve sonrasında yürüyerek gittiğiniz yani iyileşme süreci olmayan ağrısız ve güvenli bir uygulamadır, anestezi gerektirmez. Bu yöntem kilo verme yöntemi değildir. Uygulamalar Liposuction’da olduğu gibi, şekillendirme yapılacak lokal yağ fazlalıkları olan bölgeye yapılır. İşlem, doktorun muayenesi ve tedavi alanının çizilmesi ile başlar.

Seans Süresi Ne Kadardır?

Tek bölgenin işlem süresi yaklaşık 30 dakikadır. Birden fazla bölgede işlem yapılırsa, süre uzamaktadır. Tüm yapmanız gereken ultrason atışlarını yapan cihazın başlığı, işaretlenen alanda kayarken yatakta uzanmaktır.

Tek seansta yeni bir vücut şekli

“Yaptır ve çık” diye tasarlanan Ultrashape çözümü, sizi işinizden geri bırakmaz, takip kontrolleri gerektirmez ve nekahet dönemi gerektirmez. Güvenli ve verimli olan bu işlem 45 ile 60 dakika arasında değişen seanslarda karın, kalça ve bel bölgesine uygulanır. Sonrasında hemen günlük hayatınıza geri dönebilirsiniz.

Ultrashape nasıl çalışır?

Ultrashape, lipotripsi olarak bilinen bir yağ kırma yöntemidir. Deri yüzeyinden gönderilen ses dalgaları, derialtı yağ hücrelerini hedefler ve kan damarı, sinirler gibi çevre dokulara zarar vermeden yağ hücre zarlarını parçalar. Vücudun doğal mekanizması sayesinde sıvılaşan (ve Trigliserit olarak bilinen) yağ hücresi lenfatik sistem yoluyla vücuttan atılır.
Ultrashape, böbrek taşı kırma cihazları benzeri bir mekanizma ile odaklanmış Ultrason dalgaları ile yağ hücrelerini parçalayarak kalıcı olarak yok etmektedir. Ameliyatsız olmasından dolayı Liposuction’a alternatif bir yöntemdir.

Ne İçindir?

Ultrashape tedavisi normal veya fazla kilolu kişilerin düzgün vücut konturu elde edebilmesi için geliştirilmiştir. Bölgesel aşırı yağ hücrelerinin yok edilmesini isteyen kişilere bir alternatif sunar.

Vücudun hangi bölgeleri tedavi edilebilir?

Ultrashape tedavisi daha yoğun olarak karın, bel, basen ve üst-uyluk bölgelerine uygulanır.

Ultrashape Uygulaması

Uygulama yaklaşık yarım saat sürer ve ağrısızdır, herhangi bir iğne kullanılmaz, girişimsel bir uygulamada bulunulmaz.2 haftada bir tekrar edilebilir ve genellikle 3 seans yeterlidir. Öğlen arası kadar kısa bir zamanda gerçekleştirilen bu yöntem yağ dokusunun kalıcı olarak yok edilmesine yardımcı olmaktadır. İşlemin etkisi 15 gün sonunda görülür.

Ultrashape Sonrası

Tedavi biter bitmez günlük rutin işlerinize dönebilirsiniz. Herhangi bir iyileşme süreci yoktur ve takip gerekmez. Ultrashape yaptıran kişiler işlem sonrası herhangi bir ağrı, rahatsızlık veya yan etki belirtmemişlerdir. Cilt yüzeyi düzgün ve pürüzsüz kalır. Her seans sonrası iki hafta süreyle önerilen diyete ve hafif egzersiz programına uyulması gereklidir.

Ayrıntılı bilgi ve randevu için Ota Polikliniği 0212 236 47 12

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder