3 Eylül 2011 Cumartesi

Q-Switch-Medlite Lazer ile Leke Tedavisi


Medlite Lazer ile Leke Tedavisi


Cilt Lekeleri nedir?

Ciltteki renk değişiklikleri “cilt lekeleri” olarak adlandırılır. Cilt lekeleri, deriden daha açık ve daha koyu olmak üzere iki şekilde görülür. Cilt lekeleri, hem kadın hem erkeklerde en yaygın görülen cilt rahatsızlıklardan biridir. Cilt lekelerinin birçoğu özellikle yanak, alın ve çeneye yerleşir, yüze daha mat ve pürüzlü bir görüntü verirler. Bunun dışında vücutta, sırt, göğüs ve el üstünde de çıkabilirler.
Sık Karşılaşılan Cilt Lekeleri;
  • Doğum Lekeleri
  • Güneş lekeleri
  • Gebelik Lekeleri
  • Yaşlılık Lekeleri
  • Çiller
şeklindedir.
Lazer İle Cilt Lekelerinin Tedavisi Q Switch MedLite Lazer adı verilen bu teknikle cildinize gönderilen lazer ışığı, sadece sorunlu bölge üzerinde çalışarak etrafındaki dokulara zarar vermeden lekelerinizi tedavi edebilir. Ayrıca aynı teknik ile çil ve dövme silme tedavisi de gerçekleştirilebilmektedir. MedLite Lazer ile her türlü cilt lekesinin azalmasını sağlar. Cilt tipi ve uygulanan yönteme göre sonuçlar değişmekle birlikte lekeler büyük oranda temizlenir. Aynı zamanda kollajen üretimini uyararak cildinizin gençleşmesine yardımcı olur. Cildin gerginliği artar, gözenekleri sıkılaşır, renk ve ton farkları azalır.
Uygulama Medikal Estetik Uzmanı tarafından yapılmaktadır. İşlem ağrısızdır. Seans süresi 10-15 dakika dır. Seans aralıkları ve sayısı; cildin yapısı, cildin rengi, üzerinde çalışılan bölgenin büyüklüğü gibi kriterlere bağlı olarak değişmektedir.
İşlem sonrası Kızarıklık uygulamanın ardından başlar ve 24–48 saat içinde kaybolur. İşlem sonrası dönemde güneşten korunmak gereklidir.İyileşme aşamasında ve tedaviyi takip eden birkaç ay boyunca, cildinizi güneşten korumak için günde en az iki kere koruyucu krem kullanın. En az 30 SPF'li nemlendirici bir güneş koruyucusu uygulamalısınız. Güneş ışınlarından ek korunma için de geniş kenarlı şapkalar kullanmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder